Zovem se Lejla (Lea) Čopelj (djevojački Bećirović). Rođena sam u Sarajevu. Uspješno i aktivno se bavim ovim poslom dugi niz godina, tačnije petnaest. Od najmlađih dana zanimale su me nadprirodne i mistične stvari, a uz to sam u djetinjstvu imala snove koji bi se obistinivali. U početku sam se jako plašila toga, dok nisam prihvatila svoj dar i shvatila da je Bogom dan.

Dugogodišnje iskustvo

Moja majka i nana su se takođe bavile istim poslom cijeli život, tako da su na mene prenijele dosta znanja i mudrosti koje su one stekle radeći i pomažući drugima. Moj rad možete pratiti putem časopisa Aura koji prati moje aktivnosti kroz rubriku “Istinite priče” koje možete pročitati na mojoj web stranici.

Posjedujem znanja i diplome Tarot majstora, Reiki majstora i Kristaloterapeuta. Kombinacijom ovih vještina i urođenim darom, mogu da pomognem ljudima da riješe veliki broj problema. Posebno sam se specijalizirala na čišćenju negativne energije i pravljenju jakih, dobrih i efikasnih hamajlija. Hamajlije pravim na tradicionalni način koji se u mojoj porodici primjenjuje već 5 generacija. Takođe pomažem pri vraćanju partnera, ali ukoliko su sudbinski vezani jedno za drugo.

Ostale usluge koji nudim:

  • Uspješno proričem budućnost, sadašnjost, prošlost uz pomoć Tarot karti, graha, runa i viska.
  • Otkrivam negativnu energiju, sihre, crnu magiju i otklanjam isto uz pomoć urođenog dara
  • Reiki energije i rad sa pozitivnom energijom.
  • Uspjesno skidam sihre i crnu magiju na daljinu.
  • Svojim glasom i pozitivnom energijom vraćam mir u kući.
  • Rješavam sve vrste ljubavnih problema.
  • Pronalazim puteve srca i vraćam voljene osobe.
  • Pravim hamajlije, pojedinačne za zaštitu osobe, kućne hamajlije, hamajlije za mir i slogu u kući, hamajlije za pronalazak posla i zadržavanje istog, hamajlije za ljubav i pozitivnu energiju.

Certifikati i diplome

Istinite priče

Klikom na naslovnicu, preuzmite cijeli tekst.

Preuzmite i druge istinite priče

Promotivni video i TV gostovanja